Telefom szám

+36 70 740 9808

Nyitvatartás

Hétfő - Vasárnap: 9-21

A thai herbál masszázs az egyik legérdekesebb masszázsfajta, amelyet több száz éve használnak thaiföldön az izmok és ízületek gyógyítására, a fáradtság vagy depresszió enyhítésére.

Forró gőzben felmelegített gyógynövényes zsákocskákkal történik, amelyek eredeti, őshonos thaiföldi növényeket és fűszereket tartalmaznak. A zsákocskákból kiáradó pára a melegtől kitágult pórusokon keresztül felszívódik a bőrbe, a bőr “belélegzi” azt.

A hőség okozta izzadás elősegíti a méreganyagok kibocsátását, ugyanakkor a gyógynövénypára belélegezve a tüdőn keresztül a szervezetbe jut, ahol a gyógyhatású növénymolekulák felszívódnak.

A gőzölt herbazsákkal végzett masszírozás a gőz melegével és gyógynövények olajával serkenti a vérkeringést, működésbe hozza az izmokat és a merev ízületeket, csökkenti az izom- és ízületi gyulladásokat, levezeti a feszültséget, a kibocsátott illat nyugtató hatású, elősegíti a teljes relaxációt.

Egyes összetevők antibakteriális és gombaölő hatásúak, ugyanakkor a herbál masszázs kozmetikai hatással is bír, mivel a gyógynövények nyugtatják, kisimítják a bőrt, a keringés javításával frissítik és fiatalítják azt.

Az olajos masszázs aktivizálja a vér- és nyirokkeringést, javítja az energiaáramlást, ellazítja a testet és a lelket, segít elengedni a mindennapi feszültségeinket, mély, nyugodt állapotot hoz létre, ugyanakkor a bőrt rugalmassá és selymessé teszi.

A testtel együtt a szellem relaxációja is megvalósul, felfrissülten, összeszedett állapotban, életkedvvel és optimizmussal feltöltődve távozhatunk.