Telefom szám

+36 70 740 9808

Nyitvatartás

Hétfő - Vasárnap: 9-21

Nyugati hatásra alakult ki a tradicionális thai technikákat a hagyományos masszázzsal kombináló thai aromaolajos masszázs, amely különleges ötvözete a thai és az európai masszázstechnikáknak. Az izmok hangsúlyosabb átdolgozásával, valamint speciális illóolajok használatával számos kedvező hatás érhető el. A ma “aromaterápia” néven ismert eljárás illóolajakat alkalmaz különböző testi-érzelmi panaszok kezelésére, az aromaterápiával kombinált masszázs pedig manapság egyike a legnépszerűbb kezeléseknek a trópusi gyógyfürdőkben.
A masszázs jótékony hatásait fokozzák az aromaolaj illatanyagai és aktív molekulái, amelyek a bőrön keresztül bejutnak a véráramba, feszültségoldó, nyugtató hatást fejtenek ki a központi idegrendszerre, ugyanakkor az orron keresztül belélegezve javítják a közérzetet, elősegítik a teljes relaxációt.


Az aromaolajos masszázs aktivizálja a vér- és nyirokkeringést, javítja az energiaáramlást, ellazítja a testet és a lelket, segít elengedni a mindennapi feszültségeinket, mély, nyugodt állapotot hoz létre, ugyanakkor a bőrt rugalmassá és selymessé teszi. A testtel együtt a szellem relaxációja is megvalósul, felfrissülten, összeszedett állapotban, életkedvvel és optimizmussal feltöltődve távozhatunk az 1-1,5 órás kezelés után.